May

Okulumuz 7.sınıf öğrencilerine 8.sınıfa hazırlık programı yapıldı.Yazın yapılacak çalışmalar planlandı.Yaz kampı hakkında neler yapılacağı istişare edildi.

May

Sınav Kaygısı ve baş etme yolları hakkında önce velilerimize daha sonra sınava hazırlık sürecinde olan öğrencilerimize sınav kaygısı ile ilgili sunum rehberlik servisimizce yapıldı.

May

Okulumuz öğrencilerine kariyer buluşmaları kapsamında avukat ve öğretmen başta olmak üzere ilgili meslek erbabları çğrencilerimizle buluştular

May

Okulumuz öğrencilerine özellikle LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize Okul rehberlik servisi tarafından Dikkat ve Odaklanma semineri verildi. Sunum ile devam eden seminer öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılılarak sonlandırıldı.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin LGS'den daha iyi puanlar alıp nitelikli okullara yerleştirmek, azim ve motivasyonlarını artırmak için her sene olduğu gibi bu sene de üst eğitim kurumlarını ziyaret gerçekleştirildi.  Dicle üniversitesi, Diyarbakır Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi, Diyarbakır Borsa İstanbul Fen Lisesi'ne yapılan ziyaretlerde okulumuz rehber öğretmeni Ferhat CEYLAN başkanlığında yapılan etkinliğe okulumuz Müdür yardımcısı Mücahit KAVUT, Fen Bilimleri öğretmeni Murat OKAY ve okulumuz Matematik öğretmeni Sabriye GÜÇLÜ eşlik etti. Yapılan etkinlikte okulların işleyişleri, gelmeleri halinde sahip olacakları ayrıcalıklar hakkında bilgi alan okulumuz öğrencileri duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Mezun ettiğimiz öğrencilerimiz yeni okullarında şimdiki öğrencilerimizi karşılayıp okullarını tanıttılar. Öğretmen ve idarecilerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz. Gezide ayrıca Diyarbakır ilinin tarihi ve doğal güzelliklerini de gördük.

May

Ramazan ayında Filistin yararına  yapmış olduğumuz iftar programında elde edilen gelirin son kısmı da elhamdulillah yerine ulaşmıştır.

Nis

Okulumuzda gelenekselleşen ayın öğrencileri ve ayın en iyi gelişim gösteren öğrencileri velilerin de katılımıyla ödüllendirildi. Nisan ayını güzel bir şekilde değerlendiren öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Mart Ayının yıldızlarını seçtik. Türkiye derecesi yapan öğrencilerimize plaketler takdim ettik ve diğer öğrencilerimize belge verdik.

Nis

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Salih SADOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faysel POLAT ve Şube Müdürlerimiz Okulumuz  Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu'ndaki Gece Etütlerimizi ziyaret ederek okul müdürümüz Murat BAYRAK tarafından kendilerine bilgi verildi.  Öğrencilerimizle birebir ilgilenen ve öğrencilerimize başarılar dileyen Sn. SADOĞLU'na teşekkür ediyoruz. 5 yıldır aralıksız bir şekilde gece etütlerimiz devam ediyor.

Nis

Okulumuz Selahaddin Eyyubi İmam Hatip ortaokulu olarak düzenlediğimiz Filistin ve Gazze yararına iftar programımıza İl Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Salih SADOĞLU, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Faysel POLAT, öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz katıldı.