Şbt

Gelenekselleşen ayın öğrencileri törenine katılım oldukça fazlaydı. Okulumuzda her ay gerçekleştirilen ayın en iyi öğrencisi ve ayın en çok gelişim gösteren öğrencisi öğretmenlerin oylarıyla belirlendi. Çarşamba günü gerçekleşen ödül töreninde velilerin ilgisi oldukça fazlaydı. Okul idaresi tarafından çeşitli ödüller ve başarı belgeleri ile ödüllendiren öğrencinin mutlulukları görülmeye değerdi ayrıca 23 Şubat tarihinde gerçekleşen il geneli deneme sınavında okulumuzun aldığı başarılar öğrencilerde taltife layık görüldü. Başarılarımız

5. Sınıflarda

İlçe 1.si ve ilçe 2.si A.H.N

İlçe 3.sü ve il 5.si S.T

6. Sınıflarda

İlçe 6.sı U.A

7. Sınıflarda

İlçe 3.sü E.E

İlçe 4.sü İ.G

8. Sınıflarda

İlçe 1.si B.T

İlçe 3.sü Y.K

İlçe 5.si E.S

İlçedeki ilk 30 öğrencinin 15'i yine okulumuzda

Şbt

Risale-i Nur külliyatından Küçük Sözler  kitabının sınavında dereceye giren öğrenciler ile il geneli yapılan judo müsabakalarında il birincisi olan öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun

Şbt

Okulumuzda Aralık ayının En başarılı öğrencileri ve İl geneli yapılan denemelerde derece yapan öğrencilere Üstün Başarı Belgeleri verildi. Yağmurdan ve olumsuz hava koşullarından dolayı erteledigimiz töreni coşkuyla gerçekleştirdik. Törene katılan velilerimize, ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN; FEYZA(FIRSATLARI ARTIRAN  EĞİTİMDE YAPAY ZEKA) UYGULAMALARI EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ VERİLMİŞTİ. İLÇEMİZDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ EĞİTİMLERİNİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINDAN İLKİ OLAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ, FEYZA EĞİTMENLERİNDEN MEHMET ŞİRİN BULDUK TARAFINDAN 19  ŞUBAT 2024 TARİHİNDE VERİLMEYE BAŞLANDI.FEYZA Projesi ile imam hatip okullarında görev yapan öğretmenlere yapay zekâ uygulamaları alanında eğitim verilerek, öğretmenlerin mesleki gelişimi desteklenecek; öğrencilere algoritmik düşünce ve yapay zekâ becerileri kazandırılacak. Öğrencilere disiplinler arası çalışmalar ile geleceğin mesleklerine hazırlamak, böylece topluma değer katan 21. Yüzyıl becerileriyle donanımlı bireyler yetiştirmek için FEYZA (Fırsatları Artıran Eğitimde Yapay Zeka ) Projesi uygulanacaktır.

"Medeniyetimizden feyz alıyoruz, geleceğe hazırlanıyoruz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 15 Şubatta yapılan Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programının kazanım değerlendirme sınavı yapıldı. Okulumuz Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulunda yapılan sınava katılan öğrencilerimiz genel olarak soruların biraz zor olduğunu fakat yapılan düzenli tekrarlar ve rehberlik servisinin verdiği programa bağlı çalıştığımız için zorlanmadıklarını sınavın iyi geçtiğini dile getirdiler.

Şbt

Filistin'e destek amacıyla düzenlediğimiz kermesten sizlerin desteğiyle de elde ettiğimiz gelir hamd olsun yerine ulaştı ulaşıyor. Bu süreçte yanımızda oldunuz bu işi sahiplendiniz Hepinize teşekkür ederiz.