Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. Dönem öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı okul müdürü Murat BAYRAK’ ın iyi dilek ve temennileri ile başladı. 1. Dönem alınan kararlar değerlendirildi. Bu dönem PYSB(bursluluk) ve LGS de önemli başarılar elde etmek için ellerinden ne gelirse ekip olarak yapacaklarını dile getirdi.Geleceğe yönelik hedeflerimizi belirlemek adına önemli bir adım attık. Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Şbt

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Resulullahın (a.s.m.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi Kur'ân-ı Kerimde âyetlerle anlatılmış ve varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Bir daha böyle acıların yaşanmaması dileğiyle.

Şbt

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; geride kalanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Rabbimiz milletimizi her türlü afet ve felaketlerden korusun amin.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem sonu etkinlikler haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle öğrencilerin güzel vakit geçirmeleri sağlandı.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz masal anlatıcılığı seminerimizden kareler

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri planlaması yapıldı.

Ock

Vatanımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize minnetarlığımızı ifade etmek amacıyla bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

İl Geneli yapılan 5. Sınıf denemesinde ilçe birincisi ve il 2. Olan Sait TADİK ve ilçe 3. Olan M.Talha İLERİ ilçe milli eğitim Müdürümüz Faysel Polat tarafından ödüllendirildi. Bu başarıda emeği olan başta değerli öğretmenlerimizi, velilerimizi ve Koca yürekli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda Filistin’e Destek Amacıyla  Kermes Programı Düzenlendi. Kermesimize

Valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya’nın eşi Sayın Nurten Kızılkaya Hanımefendi, Siirt Vali Yardımcısı Sayın Şeyma Aktaş Semiz hanımefendi, Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın Samet Serin’in eşi Sayın Şefika Serin Hanımefendi; il milli eğitim müdürü sayın Salih SADOĞLU ve ilçe milli eğitim müdürü sayın Faysel POLAT ile birlikte teşrif ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

2023 lgs de başarılı öğrencilerimiz ile 8.sınıf öğrencilerimiz ile bir araya getirdik.Mezunlarımız bilgi tecrübe ve deneyimlerini anlattı.